fbpx

Reflexologie

Reflexologia se concentrează în primul rând asupra picioarelor, pentru a stimula imunitatea naturală a organismului. Ea ajută la îndepărtarea durerilor de spate și de gât, a problemelor digestive, a durerilor de cap și migrenelor, a insomniei și a tulburărilor cauzate de stres, deoarece zonele reflexe de la nivelul mâinilor și al tălpilor sunt în legătură cu organele şi glandele corpului. Aceasta este o terapie sigură, naturală, care poate fi aplicată în mod regulat pentru a menține starea de sănătate și de bine.

Ritualul Face ”Rubin”

Redă-i tenului tău vitalitatea și tonusul cu un tratament de lux recunoscut pentru beneficiile sale în ceea ce privește regenerarea naturală a pielii și redarea elasticității acesteia. Tratamentul combină armonios microcapsule cu pudră de rubin, extract de Purple Orchidee, cafeină și coenzima A într-un ritual memorabil care regenerează epiderma, stimulează producția de colagen și elastină, lăsând pielea vizibil întinerită și mult mai fermă.

Ritualul Body ”Diamond”

Alege un ritual inedit care-i oferă pielii tale o hidratare în profunzime! Tratamentul ”Diamond” ajută la diminuarea aspectului de coajă de portocală, hidratează pielea în profunzime, o catifelează și-i oferă o strălucire radiantă. Mai mult, microcapsulele cu pudră de diamant, aminoacizii extrași din mătase pură hidrolizată, extractul de Buplerum Falcatum (o plantă medicinală cultivată în China), cafeina și coenzima A combinate în cadrul acestui tratament au un efect drenant, detoxifiant și antiinflamator.

Rezerva Online

Programări: 0753 660 922