Despre noiCu o experiență bogată în domeniul înfrumusețării faciale, într-un cadru în care cuvântul frumos este prezent prin fiecare detaliu, Luxury Spa Cluj, cu multă dăruire și implicare din partea personalului premiat și acreditat la nivel internațional, transformă experiența Beauty Face & Body în confort, stare de bine, rezultate vizibile și de durată.

Filosofia Luxury Spa se focalizează pe necesitățile clientului, ritualurile spa lucrând la combaterea stresului, energizarea trupului și a minții și redescoperirea echilibrului interior.

Centrul Luxury Spa Cluj, nominalizat la categoria Best Luxury Wellness & Spa deschide o noua Dimensiune în domeniul înfrumusețării faciale și corporale.

Luxury Spa Academy Romania vă pune la dispoziție următoarele servicii:

Terapiile corporale efectuate de către terapeute din Asia (respective Bali și Filipine), calificați, vă întâmpină cu o gamă largă de masaje terapeutice: tradițional balinez, tradițional filipinez, Stone Massage, Lomi-Lomi, Relax & Aromatherapy, Deep Tissue, masaj de cuplu, masajul regelui/reginei.

Terapii faciale regenerative Anti-Aging, non-invazive reprezintă cel mai deosebit program pentru îngrijirea, menținerea frumuseții tenului dvs.

Sub îndrumarea Elite Trainer Esthetician Ramona Pahome și prin utilizarea celor mai apreciate produse cosmetice profesionale (Dr. Babor și Dr. Kleanthous) se oferă garanția calității, sănătății și radianței tenului dvs.