fbpx

Cryolift

LIFTING, HIDRATARE, RADIANȚĂ

Fie că te pregătești pentru ziua în care vei fi mireasă, ziua de naștere, ocazii speciale în familie, petreceri de neuitat sau evenimente la care îți dorești, cu adevărat, să strălucești, tratamentul CRYOLIFT & SKIN PERFUSION by Filorga este soluția ideală pentru ca tu să te bucuri de rezultate imediate!

Oxygeneo

EXFOLIERE, HRĂNIRE, OXIGENARE

O tehnologie revoluționară care combină trei proceduri esențiale pentru un ten mai sănătos, uniform și strălucitor: exfolierea, infuzia de ingrediente active și oxigenarea profundă. Recomandat pentru toate tipurile de piele, în special pentru cea sensibilă, uscată, devitalizată sau cu hiperpigmentare.

Sonostar - Matrix

REGENERARE ȘI REJUVENARE

Reduce vizibil ridurile de expresie, tenul rămâne neted și hidratat în profunzime, iar pielea obosită este remineralizată. Recomandat persoanelor peste 30 de ani, care vor să-și mențină frumusețea și prospețimea tenului pe termen lung, indiferent de tipul acestuia.

Radiofrecvență
Tripolară

FERMITATE, ELASTICITATE, LIFTING

Conferă tenului fermitate, stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățește circulația sângelui, oxigenează și detoxifică țesuturile. Este un tratament recomandat pentru întinerirea tenului și sculptare facială, prin ridicarea și tonifierea mușchilor de la nivelul feței.

Terapie
Anti-Ageing

HIDRATARE, UMPLERE, LUMINOZITATE

Cu ajutorul terapiei non-invazive care include peeling cavitațional, mezoterapie virtuală și oxigen hiperbaric, te poți bucura din nou de un ten vizibil rejuvenat, reenergizat și luminos! Recomandat pentru persoanele cu tenul uscat, deshidratat, cu semne de îmbătrânire sau riduri.

Rezerva Online

Programări: 0753 660 922