fbpx

Radiofrecvență Tripolară
& Dinamică Musculară

Redefinire, lifting și întinerire vizibilă a tenului.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de colagen în organism începe să scadă treptat. Acesta este un proces natural și o schimbare firească prin care, mai devreme sau mai târziu, trecem cu toții. În consecință, pielea începe ușor să-și piardă din elasticitate, fermitate și volum.

Vestea bună este că acum există o soluție eficientă, non-invazivă și rapidă la această provocare.

Combinația dintre radiofrecvența tripolară și dinamica musculară oferă rezultate sinergice, contribuind la îmbunătățirea aspectului pielii și la conturarea facială. Utilizăm această tehnică în tratamente faciale pentru a obține un aspect mai tânăr, mai ferm și mai tonifiat al pielii, cu rezultate vizibile și de lungă durată.

Potrivit pentru

persoanele cu vârsta peste 30 de ani. Este un tratament recomandat pentru întinerirea tenului, prin ridicarea și tonifierea mușchilor faciali.

Rezultate

  • Fermitate
  • Sculptare facială
  • Stimulează producția de colagen și elastină
  • Îmbunătățește circulația sângelui
  • Oxigenează și detoxifică țesuturile
  • Drenaj limfatic

Cum funcționează

RADIOFRECVENȚĂ TRIPOLARĂ

Implică utilizarea undelor radio cu trei poli de energie care pătrund în straturile profunde ale pielii și acționează asupra fibrelor musculare.
Prin utilizarea radiofrecvenței tripolare, energia este distribuită uniform și controlat în țesuturile pielii, generând căldură. Această căldură stimulează producția de colagen și elastină, proteine esențiale pentru fermitatea și elasticitatea pielii. De asemenea, stimulează circulația sanguină și limfatică, contribuind la eliminarea toxinelor și la revitalizarea pielii.

DINAMICĂ MUSCULARĂ

Prin aplicarea undelor electromagnetice, mușchii faciali sunt contractați în mod controlat și repetitiv, similar cu contracțiile musculare obținute prin exercițiile fizice. Contracțiile induse de dinamica musculară ajută la întărirea și tonifierea mușchilor feței, ceea ce poate oferi un aspect mai ridicat și mai bine definit al acestora. Printre beneficii se mai numără și îmbunătățirea conturului facial, creșterea fermității și elasticității pielii și ameliorarea aspectului ridurilor și liniilor fine.

În cadrul centrului Luxury Spa, beneficiezi de diagnoză facială înainte de orice tratament estetic – etapă în urma căreia specialistul în estetică îți va oferi recomandări și instrucțiuni adecvate de utilizare și îngrijire a pielii după procedură.

TARIFE

Preț: 285 RON/ ședință

Durată: 50 minute

PACHETE

4 ședințe: 960 RON (240 RON/ ședință)
6 ședințe: 1350 RON (225 RON /ședință)

Rezerva Online

Programări: 0753 660 922