fbpx

TRATAMENTE FACIALE BABOR HSR®

Diagnosticare facială

Durată: 60 min
Preț: 150 lei

BEAUTY ACADEMY „Luxury Spa” - PARTENERUL TĂU ÎN FRUMUSEŢE Atunci când începi un program personalizat de skin transformation, contează enorm să fii atât motivată, cât şi susţinută cu recomandări care ţi se potrivesc pentru o îngrijire si mentinere a frumusetii tenului tau, atat in cadrul clinicii dar si la domiciliu.

Ţinând cont de stilul tău de viaţă, de factorii de mediu, afectiuni medicale si particularitatile tipului de ten, ţi se vor recomanda cele mai eficiente terapii faciale, dar vei primi şi sfaturi despre cum să te îngrijești corect, ce creme ţi se potrivesc, ce rutină zilnica de skincare să urmezi (aplicarea de seruri, creme, măşti, peeling-uri).

Trainerul estetician formeaza o echipă cu tine, să te ajute să îţi depăşeşti limitele şi să ajungi acolo unde îţi doreşti: stralucirea si radianta chipului tau. Va fi alături de tine şi îţi va oferi permanent consiliere şi suport, reevaluându-te pe parcursul curei de tratament si in acelasi timp va concepe un Program special pentru a menţine rezultatele obţinute. Frumuseţea nu e o călătorie pe care să o faci singur, ci alături de cei mai experimentaţi specialişti.

Tratament HSR®de Luxe - Ultimate Anti-Aging

Durată: 90 min
Preț: 550 lei

Atât mediul înconjurator cât și dispoziția genetică pot contribui la dezvoltarea ridurilor, făcând tenul să arate îmbătrânit. Mai mult decât atât, cu trecerea timpului, începând cu vârsta de 40 de ani, pielea își pierde elasticitatea și tonusul.

Tratamentul HSR de Luxe - Ultimate Anti-Aging este un tratament pentru ten matur, care aduce pielii un aspect mai tânăr și vitalitate de lungă durată. HSR deLuxe combate și catifelează orice tip de rid, redefinește ovalul facial, prin activarea sintezei fibrelor de elastină și colagen, reliefând tensiunea țesutului. Mai mult, acest tratament catifelează și estompează liniile și ridu-rile cauzate de deshidratare, reducând glicarea fibrelor de colagen.

Cu ajutorul mișcărilor specifice de masaj, se redă tenului aspectul întinerit în cadrul unei proceduri profesionale unice. Tratamentul are efect de lifting inovator în 4 dimensiuni, ce reduce imediat urmele trecerii timpului, lăsând tenul hidratat și tonifiat, îmbunătățind vizibil elasticitatea pielii.

 

TRATAMENTE FACIALE BABOR
AMPOULE CONCENTRATES

Tratament Hydra Boost

Durată: 30 min
Preț: 220 lei

Tratamentul HYDRA BOOST by BABOR conține fiole concentrate ce realimentează tenul cu energie și hidratare optimă, cu ajutorul celor mai pure și concentrate ingrediente active. Acest tratament hidratează tenul intensiv, făcându-l să radieze de vitalitate, considerând că multe dintre problemele de frumusețe minore pot fi rezolvate prin hidratarea corectă a pielii.

Tratamentul începe cu sistemul unic de curățare BABOR: spuma demachianta ce curăță delicat, protejând în același timp pielea împotriva factorilor de stres din mediu. Tenul este acum pregătit în mod ideal să absoarbă ingredientele naturale prețioase din concentratele de fiole BABOR, care sunt literalmente alimentate cu energie. Datorită concentrației lor extrem de mari de ingrediente active, fiolele au un efect mai mare decât alte produse cosmetice. Ingredientele active sunt absorbite optim de piele și înfrumusețează imediat, de îndată ce acestea sunt aplicate.

Pentru tratamentul HYDRA BOOST sunt disponibile două concentrate de fiole BABOR, intensiv hidratante. ALGE Vitalizer® cu extracte din alge plancton furnizează tenului hidratare de durată și vitalizează funcțiile pielii și îi oferă protecție anti-oxidativă, în timp ce HYDRA PLUS infuzează acid hialuronic în piele.

Fiolele sunt aplicate succesiv pe piele, folosind o tehnică specială. Pielea este acum optim pregătită pentru cremă hidratantă. Tenul este împrospătat și profund hidratat.

Tratament Instant Matte

Durată: 90 min
Preț: 390 lei

Tratamentul Instant Matte redă pielii aspectul fresh, radiant și perfect mat, fiind ideal pentru toate tipurile de ten, dar cu precădere pentru cel mixt/gras.

Tratamentul debutează cu procedura de curățare Babor Cleansing, ce pregătește în mod optim tenul pentru produsele complementare de tratament. Thermal Toning Essence, loțiune tonică cu minerale valoroase și oligoelemente esențiale tenului împrospătează tenul, pregătindu-l pentru masca detoxifiantă și masca peeling. Masca îndepărtează substanțele toxice, toxinele din mediul înconjurător și excesul de sebum.

Fiola concentrată MATTE FINISH reduce dimensiunea porilor și luciul inestetic cauzat de excesul de sebum. Rezultatul: un aspect perfect mat și un ten corect hidratat.

Masajul efectuat cu Cremă Skinovage (Purifying sau Balancing) și cremă contur de ochi complementară întregesc experiența deosebită a acestui tratament echilibrant pentru ten.

 

Tratamentul Perfect Glow

Durată: 90 min
Preț: 390 lei

Tratamentul Perfect Glow are efect imediat de luminozitate, pentru un ten care radiază de prospețime și tinerețe, având efect de strălucire și de anti-îmbătrânire.

Tratamentul debutează cu procedura de curățare Babor Cleansing, ce pregătește în mod optim tenul pentru următorii pași. Acesta este urmat de Rose Toning Essence cu extract de petale de trandafir. Înainte de aplicarea fiolei concentrate Babor, se folosește masca Rich Vitalizing, ce stimulează intens pielea.

Fiola BABOR PERFECT GLOW hidratează tenul, în timp ce pigmenții ultra-fini conferă un aspect radiant irezistibil. Formula concentrată este îmbogățită cu peptide care protejează împotriva radicalilor liberi. Apoi se aplică cremă (prin masaj) și masca Skinovage, specifice tipului de ten, pentru a întregi ritualul care oferă tenului luminozitate imediată, cu nuanță fresh, radiind de frumusețe.

 

Tratamentul Babor Crush

Durată: 90 min
Preț: 490 lei

Ritualul Babor Crush este unicat în ceea ce privește tratamentele cosmetice de înfrumusețare și constă în aplicarea succesivă de fiole cu ser concentrat, în cadrul aceluiași tratament. În cadrul tratamentului Crush se aplică de la 3 până la 10 fiole, în funcție gradul de absorbție a pielii.

Tratamentul Crush poate fi de hidratare + lifting sau doar de hidratare, fiecare putând fi în vari-anta mini sau maxi.

Fluidul Hydra Plus are proprietatea de a stabiliza nivelul de hidratare, iar Algae Vitalizer hidratează intens și revitalizează pielea, ambele fiind recomandate pentru pielea uscată și deshidratată. În timp ce Lift Express este un fluid antiage cu efect imediat de lifting pentru pielea obosită, care necesită regenerare.

Tratamentul Crush este soluția optimă în perioade de condiții extreme, fie termice, fie că stil de viață, deoarece protejează pielea prin corectarea funcțiilor sale, având efect pe termen lung. Durata maximă a acestui tratament, de 75 minute, vă oferă o experiență unicat. Asigurată, în primul rând, de ritualul propriu zis: masaj, textura fluide, aromă, iar apoi de efectul postratament: redenșifiere a dermei, estompare a ridurilor, luminozitate a tenului, hidratare și lifting.

Mini Crush de Hidratare: 4 fiole Hydra Plus + 1 fiola Algae Vitalizer

Mini Crush de Hidratare+Lifting: 3 fiole Hydra Plus + 1 fiola Algae Vitalizer+ 1 fiola Lift Ex-press

Maxi Crush de Hidratare: 9 fiole Hydra Plus + 1 fiola Algae Vitalizer

Maxi Crush de Hidratare+Lifting: 8 fiole Hydra Plus + 1 fiola Algae Vitalizer+ 1 fiola Lift Express

 

Tratament SKINOVAGE

Durată: 90 min
Preț: 390 lei

Tratamentul Skinovage de înaltă performanță, bazat pe metoda BABOR, acționează pe nevoile prezente ale pielii, conform stării actuale. Tratamentele Skinovage sunt dezvoltate în jurul descoperirilor din epigenetică și previn efectele îmbătrânirii asupra tenului.

Tratamentul Skinovage este 100% personalizabil în funcție de starea și nevoile tenului, astfel încât vă veți bucura de o experiență creată special pentru dumneavoastră de către esteticiană.

Tratamentul Skinovage debutează cu demachierea signature Babor, Hy-Ol și Phytoactive, în funcție de tipul și starea pielii: mixt, uscat, sensibil, gras, devitalizat sau obosit. Masca Rich Vitalizing activează funcțiile pielii pentru următorii pași de tratament.

BABOR Ampoule Concentrate este o fiolă signature cu ingrediente specifice, care asigură tenului ingredientele active care acționează în straturile mai profunde ale tenului. Există 14 fiole diferite, foarte concentrate, fiecare dintre ele pentru nevoile clientei. De exemplu, fiola Perfect Glow conferă o strălucire tinerească tenului, în timp ce fiolele Lift Express sau 3D Firming oferă tenului un aspect mai ferm și mai fin. Următorul pas, masajul cu cremă Skinovage, ce maximizează capacitatea pielii de a procesa ingredientele active, putând fi dedicată hidratării, calmării, echilibrării, purifierii sau vitalizării.

Pentru o experiență completă, tratamentul se finalizează cu un masaj al zonei ochilor pentru a crește microcirculația și metabolismul pielii, stimulând procesul de regenerare, efectuat cu ajutorul cremei specifice de ochi din linia SKINOVAGE.

 

Tratament Skinovage Anti-Îmbătrânire

Durată: 90 min
Preț: 420 lei

Tratamentul Skinovage Anti-Îmbătrânire este unul avansat, pentru revitalizare, cu efect instant de luminozitate, anti-îmbătrânire, oxigenant și detoxifiant.

 

Tratament Skinovage Beautiful Eyes

Durată: 30 min
Preț: 170 lei

Tratamentul Skinovage Beautiful Eyes are un efect spectaculos de reparare, redă confortul și umple ridurile, conținând protocol anti-rid și decongestionare special pentru ochi. În timpul celor 30 minute, esteticiană răsfăță zonă ochilor, oferind privirii prospețime, expresivitate și tinere. Este soluția ideală după o noapte pierdută sau pentru a te pregăti pentru un eveniment special.

 

Tratament Babor Ampoule Concentrates - Suprem Grand Cru

Durată: 90 min
Preț: 550 lei

Acest tratament este inspirat din rafinamentul experienței SPA, ce stimulează toate simțurile, cu un efect de relaxare total.

Dezvoltat în jurul extractului prețios de trandafir - ingredient aflat în centrul filozofiei de înfrumusețare, oferă rezultate fascinante tenului. Tratamentul Suprem Grand Cru, centrat în jurul efectelor anti-îmbătrânire complete ale trandafirului, începe cu o compresă caldă, infuzată cu BABOR Rose Toning, aplicată pe gât. Demachierea Signature Babor pregătește ideal tenul. Masca Rich Vitalizing de la BABOR stimulează intens tenul, înainte de peeling-ul enzimatic, care este emulsionat cu Rose Toning Essence.

Urmează fiola concentrată Grand Cru The Ampoule Rose. Acest elixir cu extract de trandafir de Damasc este infuzat cu ingrediente cu efect antiage. Masajul signature BABOR Lifting Touch stimulează pielea și îi oferă un aspect radiant, continuând cu uleiul de față cu efect rejuvenant, cu extract de trandafir. Masca Grand Cru Ultimate de Rejuvenare & Anti-Wrinkle by BABOR încheie tratamentul. Infuzată cu extract de roza de Damasc, reduce vizibil aspectul ridurilor. Acidul hialuronic este intens hidratant, lăsând tenul fin și ferm.

 

TRATAMENTE FACIALE DR. BABOR

Tratament Dr. Babor Ultimate Repair

Durată: 90 min
Preț: 550 lei
Tratament facial dermato-cosmetic pentru reparare și regenerare, recomandat în mod special pentru urme post acneice, diverse cicatrici, regenerare după expunerea la soare sau chiar post operații estetice. Produsele folosite conțin Biogen Plant format din 8 esențe prețioase ce oferă un efect de reparare intensă, rezultând o piele mai tânără care își recapătă vitalitatea.

Tratament Dr. Babor Collagen Infusion

Durată: 90 min
Preț: 590 lei
Urmează să participi la un eveniment deosebit și îți dorești un efect instant de întinerire? Alege acest tratament pe bază de colagen, care hidratează intens tenul, ridurile fine sunt estompate, iar aspectul pielii va fi mult mai neted, uniform și luminos.
 

Tratament Dr. Babor Pore Refiner

Durată: 90 min
Preț: 590 lei
Acest tratament vizează persoanele cu porii dilatați, uniformizează aspectul pielii și închide porii. Flavonoizii derivați din măceșe din produsele folosite în timpul tratamentului diminuează dimensiunea porilor, în timp ce extractul de castană are efect astringent. Bilele minerale de argilă din bentonită acționează ca un focalizator, reducând instantaneu aspectul porilor și, datorită acestui efect de estompare, tenul devine mai fin și mai uniform.

Tratament Dr. Babor Lifting Cellular

Durată: 90 min
Preț: 650 lei
Un kit tratament nou de la Dr. Babor, al cărui obiectiv este optimizarea tinereții ovalului facial. Secretul reconturării stă în Dual Face-Lift Serum al cărui efect este de reconturare a bărbiei

TRATAMENTE FACIALE Dr. Kleanthous

Sono Beauty Lifting - Șterge 5 ani de pe chipul tău!

Durată: 90 min
Preț: 500 lei

Căutați o soluție anti-aging non-invazivă și 100% naturală? Doriți să atenuați ridurile permanent? Ați încercat orice să reduceți cearcănele?

Ei bine, tratamentul inovator anti-aging, neinvaziv al Dr. Kleanthous te poate ajuta. Sono Beauty Lifting este o cură de întinerire profundă la nivel celular al pielii, acoperind fața, gâtul, decolteul și mâinile.

Cum acționează tratamentul? - Activează sistemul limfatic, - Detoxifează țesuturile, - Optimizează circulația sangvină, - Activează celulele de fibriplast (care produce colagenul și elastinul), - Activează producerea colagenului, - Maseaază țesuturile din interior.

Sono Beauty Lifting garantează rezultate imediate: strălucire instantanee, efect lifting natural. Rezultatele se îmbunătățesc după fiecare ședință și se intensifică și în următoarele luni: riduri atenuate, contururi tonifiate și culoare mai luminoasă, astfel:

REJUVENARE - HIDRATARE, LIFTING, ÎNTĂRIRE

Skinjection

Durată: 90 min
Preț: 465 lei

Skinjection este tratamentul inovativ care reuneste in mod activ beneficiile mastii imbogatite cu o mare cantitate de celule stem si acid hialuronic. Masca transporta ingredientii produsului cosmetic intr-un mod mult mai eficient decat o crema de ingrijire sau un serum. Va recomandam sa apelati la tratament ori de cate ori doriti sa obtineti rezultate rapide si spectaculoase deoarece efectele imediate sunt luminozitate instanta si de lunga durata a tenului,hidratare profunda si estompare dovedita a liniilor fine. Asadar cand sunteti in cautarea unei solutii simple si rapide in ceea ce priveste aspectul tenului(eveniment special) nu ezitati sa va programati la o sedinta Skinjection.!

Shop

Programări: 0753 660 922