MASAJE

Masaj energizant Face & Body Refresh

Durată: 90 min
Preț: 425 lei

Masaj energizant Face & Body Refresh

Învinge zilele toride de vară cu un tratament revigorant, 100% natural, by Luxury Spa! Tratamentul include: 60 minute Masaj energizant Body + 30 minute Energy Boost for Face (masaj facial și mască Hydra Intensive). Specialiștii noștri folosesc o varietate de tehnici și mișcări ritmice pentru a pune sângele în mișcare și a crește fluxul de oxigen, energizând, astfel, celulele și redândându-le vitalitatea. Masajul facial, împreună cu tratamentul Hydra Intensive tonifică, hrănesc și hidratează în profunzime tenul, lăsându-l catifelat, revigorat și protejat în fața razelor dăunătoare ale soarelui. Vara aceasta se poartă pielea sănătoasă, așa că poți să o lași cu încredere în seama noastră!

Masaj Lomi-Lomi (hawaiian)

Durată: 60 / 90 min
Preț: 245 / 345 lei

Spiritul Aloha pentru corp, inimă și suflet

Ritualul Lomi-Lomi este o formă străveche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Ha-waii, a cărui unicitate provine din mișcările și tehnicile folosite de terapeut. Tehnica Lomi – Lomi presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor, iar mișcările includ gesturi lungi și continue, fără întreruperi sau mișcări sacadate; un masaj asemănător unor valuri care învăluie tot corpul. Masajul Lomi Lomi, masajul mâinilor iubitoare, ajută și facilitează drumul spre vindecare! Prin acest tip de masaj, la nivel fizic, stresul și tensiunea dispar, iar toxinele sunt eliminate tocmai prin folosirea mișcărilor specifice. Vă invităm la o călătorie senzorială în liniștită insulă Hawaii, cu ajutorul uleiurilor de orhidee, portocală, mandarin, nucă de cocos și nucă de Macadamia.

Masaj Zen Harmony & Face Refresh

Durată: 75 min (60 min Zen Unity + 15 min Face Refresh)
Preț: 325 lei

Zen Harmony & Face Refresh

O terapie cu totul personalizată, adaptată nevoilor specifice ale fiecărei persoane care ne trece pragul.Terapia Zen Harmony este menită să readucă sănătate și echilibru corpului, de care avem atâta nevoie, pentru a ne reconecta cu pacea, liniștea și armonia interioară. Aceasta ajută la eliberarea tensiunilor mentale, prin masarea punctelor din corp care stochează energiile acumulate în timp, din cauza stresului și care provoacă diferite stări emotionale precum anxietatea, depresia, astenia, sau orice alt tip de disconfort emoțional.Zen Harmony & Face Refresh îmbină masajul facial cu reflexoterapia și masarea unor centrii aflați în zonele cervicală si capilară (zona umeri-gât-cap), unde se formează aceste sedimente energetice, care astfel sunt eliberațe datorită circulației optime a sângelui către organe și centrii nervoși. Se va simți ca o revărsare blândă a energiei în corp.În atmosfera intimă a camerei, specifică tărâmurilor asiatice, vom simți eliberare fizică și mentală, deconectarea de exterior și reconectarea cu interiorul, redobândirea clarității, a stării de echilibru interior, a respirației ușoare și regulate.

Bambus Exotic

Durată: 60/90 min
Preț: 255 / 375 lei

Relaxează-te, destresează-te și revitalizează-te!

Printr-o abordare nturală și plină de prospețime, se combină masaajul suedez și mișcările de masaj profund, cu bețe de bambus frumos finisate, încălzite și cufundate în ulei aromatic, cu care se execută mișcări circulare, de rulare, de frământare pentru o relaxare deplină. Puteți alege un masaj de profunzime sau unul delicat. Este o procedură unică menită să vă elibereze tensiunea musculară și încordarea, să vă îmbunătățească circulația sângelui și a limfei, făcăndu-vă să vă simțiți complet relaxați.

Masaj Balinez

Durată: 60 / 90 min
Preț: 245 / 345 lei

Masajul Balinez este o terapie pentru minte, trup și suflet, originară din insula Bali. Aceasta cuprinde influențe ale medicinei tradiționale din India, China și Sud-Estul Asiei, fiind una dintre cele mai vechi tehnici de masaj tradițional din Indonezia. Unicitatea acestuia este dată de reunirea mai multor practici din medicina alternativă, precum terapia prin masaj, presopunctură, reflexologie și aromaterapie, având rol în stimularea sistemului limfatic și circulația fluxului qi (energie) prin corp. Masajul Balinez ajută la sporirea sănătății și stării de bine de lungă durată, aducând calm și relaxare profundă în corp. Acesta începe prin scăldarea și masarea delicată a picioarelor, continuând cu o varietate de tehnici, inclusiv rularea pielii, frământarea și stimularea punctelor de presiune din corp. Ședința se desfășoară într-un mediu liniștit și intim și include terapia cu uleiuri esențiale calde, cu efect calmant asupra organismului. Sunetele delicate din natură sunt nelipsite, oferind o experiență completă de relaxare pe insulă. Încă din timpul terapiei vom simți o stare de descărcare și ușurare fizică și mentală, eliberarea de presiunea anterior stocată în diferiții centrii de energie, detoxifiere. Intensitatea masajului este adaptată, de la un client la altul, astfel încât să mențină starea de bine, să stimuleze efectele curative asupra corpului și să readucă zâmbetul blând pe chipul detensionat.

Revigorează-te prin Zen Armony!

Durată: 60 / 90 min
Preț: 245 / 345 lei

Zen Armony se concentrează în primul rând asupra picioarelor, mâinilor și a scalpului, pentru a stimula imunitatea și revigorarea naturală a organismului. Terapia ajută la îndepărtarea durerilor din organism folosindu-se de legătura stimulilor energetici din corp. În urma unei astfel de proceduri executate prin mișcări delicate, dar ferme, te simți imediat mai relaxată, detensionată și odihnită. Prin masajul scalpului și al extremităților se pot preveni și combate durerile de cap, stările anxioase și depresive, precum și tensiunea acumulată în zona cervicală, stări ce apar frecvent în rândul persoanelor care lucrează cu mâinile, la calculator sau stau mult timp în poziție verticala. Tehnicile Zen Armony au la baza principii asemănătoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene, fiind o practică străveche, a cărei origini se pierde în antichitate.

Reflexologie

Durată: 50 min
Preț: 210 lei

Restaurează-ți sănătatea și bunăstarea

Reflexologia se concentrează în primul rând asupra picioarelor, pentru a stimula imunitatea naturală a organismului. Ea ajută la îndepărtarea durerilor de spate și de gât, a problemelor digestive, a durerilor de cap și migrenelor, a insomniei și a tulburărilor cauzate de stres, deoarece zonele reflexe de la nivelul mâinilor și al tălpilor sunt în legătură cu organele şi glandele corpului. Aceasta este o terapie sigură, naturală, care poate fi aplicată în mod regulat pentru a menține starea de sănătate și de bine.

Masaj Deep Tissue

Durată: 60 / 90 min
Preț: 280 / 370 lei

Calmează durerea din straturile cele mai adânci ale mușchilor

Masajul Deep Tissue este o terapie care se concentrează pe realinierea straturilor mușchilor și a țesutului conjunctiv. Acest tip de masaj acționează prin îndepărtarea și calmarea durerilor musculare, a tensiunilor și rigidității mișcărilor, readucând starea de relaxare a corpului.

Body Scrub și Masaj relaxare

Durată: 90 min
Preț: 380 lei

Pentru o piele catifelată și un tonus revigorat

Scrubul corporal are ca scop exfolierea mecanică, îndepărtarea celulelor keratinizate ideal pentru a spori efectul uleiurilor esențiale (scorțișoară și portocale). Aromaterapia este un tratament prin masaj delicat, conceput pentru a calma emoțiile și musculatura slabită, încordată sau obosită şi hidratează pielea. Terapeuții noștri combină cele mai bune uleiuri esențiale care hidratează în profunzime și purifică pielea, în timp ce aromele creează relaxare şi reînnoiesc energia

Shiatsu

Durată: 60 / 90 min
Preț: 245 / 345 lei

Stimulează ,,Chi”, fluxul energetic natural al corpului

Shiatsu este un stil de masaj japonez, care combină tehnici orientale cu elemente de anatomie și fiziologie din medicina modernă. Se poate spune că este ,,acupunctura fără ace”. ,,Shiatsu“ este un cuvânt japonez care înseamnă ,,presiunea degetelor”, presiune care se aplică pe liniile energetice ale corpului (meridiane) pentru a stimula fluxul energetic natural ,,Chi”.

Relax & Aromaterapie

Durată: 60 / 90 min
Preț: 245 / 345 lei

Bucurie pentru corp și suflet

Aromaterapie este un tratament prin masaj delicat, conceput pentru a hidrata în profunzime pielea, iar aromele uleiurile esențiale crează relaxare, stare de bine și revitalizarea energiei pozitive. Experimentează Armonia - Corp și Suflet!

Masaj Capilar

Durată: 30
Preț: 120

Hraneste-ti toate simturile!

Tratamentul pentru cap este o terapie de înălţare emoţională, care se concentrează pe ameliorarea tensiunii părții superioare a corpului. Vom începe cu un masaj revigorant, care stimulează circulația, mișcările devenind mai delicate și mai lente. Apoi urmează un masaj relaxant la nivelul gâtului, al umerilor și a părţii superioare a spatelui, pentru a îndeparta orice tensiune rămasă și a elibera toxinele.

Masaj Cu Pietre Calde

Durată: 60 / 90 min
Preț: 270 / 390 lei

Indeparteaza tensiunea, elibereaza-ti spiritul!

Acest tip de masaj se ghideză după principii holistice de sănătate. Rocile vulcanice au proprietăți puternice datorită fierului și magneziului, emanând căldură și energie către propriul organism, conducând la eliminarea blocajelor energetice și la eliminarea eficientă a toxinelor de la nivel celular. Pietrele vulcanice se aplică pe principalele plexuri nervoase, armonizând ființa noastră la nivel holistic, emoțional și mental.

Masaj suedez

Durată: 60 / 90 min
Preț: 245 / 345 lei

Treziți-vă la viață sistemul imunitar!

Acesta este un tratament prin masaj care încălzește și îndepărtează oboseala și durerea resimțite la nivelul mușchilor și calmează mintea. Terapeutul foloseste mișcări line și potrivite în timpul masajului delicat, care revigorează sistemul natural de vindecare al organismului şi relaxează în profunzime.

Masaj facial

Durată: 30 min
Preț: 125 lei

Oferiti-va placerea finala!

Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece eliberează o mare parte din stresul acumulat în organism. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile. Acţiunea uleiurilor folosite în combinație cu masajul facial și stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redând feței vitalitatea, strălucirea și luminozitatea și imbunătățindu-i tonusul natural. Prin masajul facial se elimină toxinele și se îndepărtează celulele moarte, se stimulează circulația și se tonifică musculatura facială, având ca efect o reîntinerire miraculoasă.

Masaj la Patru Mâini

Durată: 60 / 90 min
Preț: 445 / 590 lei

Pentru relaxarea dvs. completa!

Masajul la patru mâini este un tratament corporal complet în care doi maseuri profesioniști Luxury Spa vor folosi presopunctura, mișcări delicate și potrivite ca intensitate, precum şi mișcări de compresie musculară blândă, pentru a reduce durerile musculare, tensiunea și oboseala. Un terapeut masează partea superioară a corpului, celălalt partea inferioară; masajul la patru mâini poate fi relaxant sau profund, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Programare
Programarile pentru masajul la patru maini se fac doar prin telefon sau la receptia Salonului, pentru a evita riscul de suprapunere.

Masajul Reginei/Regelui

Durată: 60 / 90 min
Preț: 645 / 880 lei

Rasfate-te ca o Alteta!

Masajul Reginei/Regelui sau ,,masajul la șase mâini” este un tratament corporal complet în care trei terapeuti în arta masajului thailandez combină presopunctura cu mișcări line și potrivite ca intensitate și de compresie blândă, pentru a ușura durerile musculare, tensiunea și oboseala. Un terapeut va lucra pe partea dreapta a corpului, celalalt terapeut va lucra pe partea stangă a corpului, iar cel de-al treilea terapeut va masa zona capului, a feței, a umerilor și a decolteului. ,,Masajul la șase mâini” poate fi relaxant sau profund, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Programare
Programarile pentru masajul Reginei/Regelui se fac doar prin telefon sau la receptia Salonului, pentru a evita riscul de suprapunere.

Experienta Cuplu Masaj

Durată: 60 / 90 min
Preț: 490 / 690 lei

Experienta Cuplu Masaj!

Masaj de cuplu pentru timp de calitate, rasfat, relaxare si revigorare. Ideal pentru perechi precum mama/fiica, sot/sotie, iubit/iubita.

Masaj terapeutic personalizat

Durată: 90 min
Preț: 355 lei

Masaj terapeutic personalizat!

Un masaj corporal complex, care începe de la degetul mic de la picior și se termină cu zona scalpului. Este una dintre cele mai eficiente și apreciate forme de terapii alternative folosite în tratamentul durerilor musculare, contribuind real la decontractarea musculaturii, îmbunătățirea circulației sângelui și redarea stării de bine generale. În plus, este o terapie complet personalizată, ghidată de nevoile reale ale persoanelor care aleg să o experimenteze.