fbpx

MASAJE

Masaj Lomi-Lomi (hawaiian)

Durată: 60 / 90 min
Preț: 190 / 285 lei

Spiritul Aloha pentru corp, inimă și suflet

Ritualul Lomi-Lomi este o formă străveche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Ha-waii, a cărui unicitate provine din mișcările și tehnicile folosite de terapeut. Tehnica Lomi – Lomi presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor, iar mișcările includ gesturi lungi și continue, fără întreruperi sau mișcări sacadate; un masaj asemănător unor valuri care învăluie tot corpul. Masajul Lomi Lomi, masajul mâinilor iubitoare, ajută și facilitează drumul spre vindecare! Prin acest tip de masaj, la nivel fizic, stresul și tensiunea dispar, iar toxinele sunt eliminate tocmai prin folosirea mișcărilor specifice. Vă invităm la o călătorie senzorială în liniștită insulă Hawaii, cu ajutorul uleiurilor de orhidee, portocală, mandarin, nucă de cocos și nucă de Macadamia.

Masaj Hilot (filipinez)

Durată: 90 min
Preț: 310 lei

Echilibru deplin

O terapie eficientă care își are rădăcinile în cultura tradiționalî din Filipine. Masajul Hilot este realizat prin utilizarea unui ulei preîncălzit din plante, care odată aplicat va determina creșterea energiei corpului și va îndepărta blocajele. ,,Hilot" este un cuvânt filipinez care descrie un ,,vindecător", iar ceea ce diferențează acest masaj de alte tipologii este arta de a combina intuiția cu tehnica. În timpul acestui masaj, terapeutul va ,,citi" limbajul codificat al blocajelor corpului, pe care le va ,,repara" alături de restabilirea echilibrului minte-corp

Masaj Balinez

Durată: 60 / 90 min
Preț: 190 / 285 lei

Stare de bine, calm și relaxare

Terapia prin masaj balinez, originară din insula Bali, este una dintre cele mai vechi tehnici de masaj tradițional din Indonezia. Aceasta este unică prin faptul că reunește mai multe practici din medicina alternativă, precum terapia prin masaj, presopunctură, reflexologie și aromaterapie. Masajul balinez stimulează circulația sângelui, oxigenarea și circulația fluxului ,,qi’’ (energie) prin corp, aducând bunăstare, calm și relaxare profundă. În timpul terapiei sunt utilizate o varietate de tehnici, inclusiv rularea pielii, frământarea și stimularea punctelor de presiune, în combinație cu uleiuri esențiale calde, cu efect calmant asupra organismului.

Bambus Exotic

Durată: 60/90 min
Preț: 210 / 310 lei

Relaxează-te, destresează-te și revitalizează-te!

Printr-o abordare nturală și plină de prospețime, se combină masaajul suedez și mișcările de masaj profund, cu bețe de bambus frumos finisate, încălzite și cufundate în ulei aromatic, cu care se execută mișcări circulare, de rulare, de frământare pentru o relaxare deplină. Puteți alege un masaj de profunzime sau unul delicat. Este o procedură unică menită să vă elibereze tensiunea musculară și încordarea, să vă îmbunătățească circulația sângelui și a limfei, făcăndu-vă să vă simțiți complet relaxați.

Reflexologie

Durată: 60 min
Preț: 140 lei

Restaurează-ți sănătatea și bunăstarea

Reflexologia se concentrează în primul rând asupra picioarelor, pentru a stimula imunitatea naturală a organismului. Ea ajută la îndepărtarea durerilor de spate și de gât, a problemelor digestive, a durerilor de cap și migrenelor, a insomniei și a tulburărilor cauzate de stres, deoarece zonele reflexe de la nivelul mâinilor și al tălpilor sunt în legătură cu organele şi glandele corpului. Aceasta este o terapie sigură, naturală, care poate fi aplicată în mod regulat pentru a menține starea de sănătate și de bine.

Revigorează-te prin Zen Armony!

Durată: 60 min
Preț: 195 lei

Zen Armony se concentrează în primul rând asupra picioarelor, mâinilor și a scalpului, pentru a stimula imunitatea și revigorarea naturală a organismului. Terapia ajută la îndepărtarea durerilor din organism folosindu-se de legătura stimulilor energetici din corp. În urma unei astfel de proceduri executate prin mișcări delicate, dar ferme, te simți imediat mai relaxată, detensionată și odihnită. Prin masajul scalpului și al extremităților se pot preveni și combate durerile de cap, stările anxioase și depresive, precum și tensiunea acumulată în zona cervicală, stări ce apar frecvent în rândul persoanelor care lucrează cu mâinile, la calculator sau stau mult timp în poziție verticala. Tehnicile Zen Armony au la baza principii asemănătoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene, fiind o practică străveche, a cărei origini se pierde în antichitate.

Body Scrub și Masaj relaxare

Durată: 90 min
Preț: 255 lei

Pentru o piele catifelată și un tonus revigorat

Scrubul corporal are ca scop exfolierea mecanică, îndepărtarea celulelor keratinizate ideal pentru a spori efectul uleiurilor esențiale (scorțișoară și portocale). Aromaterapia este un tratament prin masaj delicat, conceput pentru a calma emoțiile și musculatura slabită, încordată sau obosită şi hidratează pielea. Terapeuții noștri combină cele mai bune uleiuri esențiale care hidratează în profunzime și purifică pielea, în timp ce aromele creează relaxare şi reînnoiesc energia

Masaj Deep Tissue

Durată: 60 / 90 min
Preț: 190 / 285 lei

Calmează durerea din straturile cele mai adânci ale mușchilor

Masajul Deep Tissue este o terapie care se concentrează pe realinierea straturilor mușchilor și a țesutului conjunctiv. Acest tip de masaj acționează prin îndepărtarea și calmarea durerilor musculare, a tensiunilor și rigidității mișcărilor, readucând starea de relaxare a corpului.

Relax & Aromaterapie

Durată: 60 / 90 min
Preț: 195 / 310 lei

Bucurie pentru corp și suflet

Aromaterapie este un tratament prin masaj delicat, conceput pentru a hidrata în profunzime pielea, iar aromele uleiurile esențiale crează relaxare, stare de bine și revitalizarea energiei pozitive. Experimentează Armonia - Corp și Suflet!

Shiatsu

Durată: 60 / 90 min
Preț: 195 / 285 lei

Stimulează ,,Chi”, fluxul energetic natural al corpului

Shiatsu este un stil de masaj japonez, care combină tehnici orientale cu elemente de anatomie și fiziologie din medicina modernă. Se poate spune că este ,,acupunctura fără ace”. ,,Shiatsu“ este un cuvânt japonez care înseamnă ,,presiunea degetelor”, presiune care se aplică pe liniile energetice ale corpului (meridiane) pentru a stimula fluxul energetic natural ,,Chi”.

Masaj Cu Pietre Calde

Durată: 60 / 90 min
Preț: 230 / 320 lei

Indeparteaza tensiunea, elibereaza-ti spiritul!

Acest tip de masaj se ghideză după principii holistice de sănătate. Rocile vulcanice au proprietăți puternice datorită fierului și magneziului, emanând căldură și energie către propriul organism, conducând la eliminarea blocajelor energetice și la eliminarea eficientă a toxinelor de la nivel celular. Pietrele vulcanice se aplică pe principalele plexuri nervoase, armonizând ființa noastră la nivel holistic, emoțional și mental.

Masaj Capilar

Durată: 30 / 60 min
Preț: 110 / 195 lei

Hraneste-ti toate simturile!

Tratamentul pentru cap este o terapie de înălţare emoţională, care se concentrează pe ameliorarea tensiunii părții superioare a corpului. Vom începe cu un masaj revigorant, care stimulează circulația, mișcările devenind mai delicate și mai lente. Apoi urmează un masaj relaxant la nivelul gâtului, al umerilor și a părţii superioare a spatelui, pentru a îndeparta orice tensiune rămasă și a elibera toxinele.

Masaj facial

Durată: 30 min
Preț: 95 lei

Oferiti-va placerea finala!

Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece eliberează o mare parte din stresul acumulat în organism. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile. Acţiunea uleiurilor folosite în combinație cu masajul facial și stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redând feței vitalitatea, strălucirea și luminozitatea și imbunătățindu-i tonusul natural. Prin masajul facial se elimină toxinele și se îndepărtează celulele moarte, se stimulează circulația și se tonifică musculatura facială, având ca efect o reîntinerire miraculoasă.

Masaj suedez

Durată: 60 / 90 min
Preț: 190 / 270 lei

Treziți-vă la viață sistemul imunitar!

Acesta este un tratament prin masaj care încălzește și îndepărtează oboseala și durerea resimțite la nivelul mușchilor și calmează mintea. Terapeutul foloseste mișcări line și potrivite în timpul masajului delicat, care revigorează sistemul natural de vindecare al organismului şi relaxează în profunzime.

Masajul Reginei/Regelui

Durată: 60 / 90 min
Preț: 495 / 680 lei

Rasfate-te ca o Alteta!

Masajul Reginei/Regelui sau ,,masajul la șase mâini” este un tratament corporal complet în care trei terapeuti în arta masajului thailandez combină presopunctura cu mișcări line și potrivite ca intensitate și de compresie blândă, pentru a ușura durerile musculare, tensiunea și oboseala. Un terapeut va lucra pe partea dreapta a corpului, celalalt terapeut va lucra pe partea stangă a corpului, iar cel de-al treilea terapeut va masa zona capului, a feței, a umerilor și a decolteului. ,,Masajul la șase mâini” poate fi relaxant sau profund, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Masaj la Patru Mâini

Durată: 60 / 90 min
Preț: 350 / 445 lei

Pentru relaxarea dvs. completa!

Masajul la patru mâini este un tratament corporal complet în care doi maseuri profesioniști Luxury Spa vor folosi presopunctura, mișcări delicate și potrivite ca intensitate, precum şi mișcări de compresie musculară blândă, pentru a reduce durerile musculare, tensiunea și oboseala. Un terapeut masează partea superioară a corpului, celălalt partea inferioară; masajul la patru mâini poate fi relaxant sau profund, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Shop

Programări: 0753 660 922