TRATAMENTE CORPORALE SPA

SPA RELAXING

Durată: 120 min
Preț: 590 lei

CALMARE. CATIFELARE. RELAXARE Ritualul BABOR SPA RELAXING iti desfata pielea si iti ofera o liniste deplina. Extractele de celule stem din para de sampanie protejeaza pielea, in timp ce uleiurile pretioase din seminte de flori de camp contribuie la intarirea barierei lipidice protectoare. Parfumul floral delicat te va invalui intr-o senzatie de bunastare, permitandu-ti sa te deconectezi si sa te relaxezi in cel mai placut mod posibil.

Ce presupune acest tratament: esenta relax, peeling, masca, impchetare, masaj relax&aromaterapie(1 ora), crema final

SPA BALANCING

Durată: 120 min
Preț: 590 lei

PROTEJEAZA. FORTIFICA. ECHILIBREAZA Restabileste armonia intre minte, trup si suflet cu BABOR SPA BALANCING. Extractele de celule stem din para de sampanie consolideaza celulele pielii, in timp ce uleiul de argan pretios sustine bariera lipidica protectoare a pielii, iar parfumul cald si lemnos creeaza un sentiment de echilibru interior. O sansa sa iti reincarci bateriile si sa te conectezi cu fiinta ta interioara.

SPA SHAPING

Durată: 120 min
Preț: 590 lei

BABOR SPA SHAPING este o linie de ingrijire corporala orientata catre rezultat, ce hidrateaza intens, hraneste si ofera fermitate pielii de pe intregul corp. Recontureza si subtiaza silueta, dar si protejeaza impotriva imbatranirii premature si a stresului provocat de factorii nocivi din mediul inconjurator. Dintre principalii ingredienti activi mentionam Complexul Shaping, apa din izvoarele calde din Achen si cel mai important, celule stem din scorus, ingredient patentat Babor.

Ce presupune acest tratament: elixir parfum, peeling, masca, impachetare, drenaj limfatic& masaj relax (1 ora), crema final shaping

SPA ENERGIZING

Durată: 120 min
Preț: 590 lei

REVIGORARE. REVITALIZARE. IMPROSPATARE Pentru un inceput de zi plin de energie, lasa-te reinvigorat de aroma esentelor speciale de lime si ceai verde ! Iti vom inviora mintea, trupul si sufletul prin tehnici speciale de masaj combinate cu cele mai inovatoare produse de ingrijire corporala BABOR SPA ENERGIZING !BABOR SPA ENERGIZING, gama de produse de ingrijire corporala care energizeaza si improspateaza chiar si pielea obosita. Hidratareaza intens si protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii sau a celei produse de factorii de mediu. Dintre principalii ingredienti activi mentionam celulele stem din para de sampanie, extractul de lime si glutathione (antioxidant ce previne distrugerea unor principale componente celulare).

Ce presupune acest tratament: elixir parfum, peeling, masca, impachetare, masaj energizant(1 ora), crema final energizanta