fbpx

TRATAMENTE CORPORALE BABOR SPA

BABOR EFFECTIVE TOUCH BODY

Durată: 60 min
Preț: 285 lei

Masajele BABOR Effective Touch Body combină tehnici de masaj inovatoare cu metode tradiționale de tratament. Esențele variază de la fresh, energizant, până la arome delicate, florale și echilibrarea notelor lemnoase. Înainte de alegerea ritualului, terapeutul invită la testarea și selectarea aromei dorite. Terapeuții Babor pot combina gama de îngrijire a pielii, tratamente și arome pentru a se potrivi preferințelor individuale.

Fiecare tratament cuprinde cel puțin trei ritualuri:

RITUALUL DE ÎNTÂMPINARE debutează cu o compresie parfumată, individuală, pentru a reîmprospăta mâinile. O baie de picioare și un masaj de reflexoterapie vă permit să lăsați deoparte grijile zilnice.

EXPERIENȚA SPA INDIVIDUALĂ

Babor SpaPA vă poate perfecționa silueta, reduce stresul, energizează corpul, mintea și vă poate ajuta să redescoperiți echilibrul. Scrub-ul cu sare de mare și ulei cu parfumul preferat va lăsa pielea netedă și suplă.

Fie că doriți perfecționarea siluetei sau doar relaxare, ritualul Babor presupune tehnici de masaj speciale și împachetare cu prosoape calde, care permit ingredientelor să pătrundă adânc în piele.

După exfoliere, urmează să alegeți între masajul BABOR Effective Touch Body, Relaxing Touch, Balancing Touch sau Energizing Touch.

• Babor Effective Touch Body este realizat cu un ulei de masaj cu aromă aleasă. Tratamentul combină elementele inspirate de acuprese, masajul reflexoterapiei piciorului, terapia coloanei și osteopatia pentru a energiza întregul corp.

• Relaxing Touch este un masaj al spatelui ideal pentru relaxare. Tehnicile de masaj speciale efectuate de-a lungul coloanei vertebrale elimină stresul.

• Energizing Touch, care se bazează pe tehnicile de tapotare și vibrații, cu elemente inspirate din masajul sportiv. Aceste tehnici stimulează metabolismul și circulația.

• Masajul Balancing Touch, inspirat de Sebastian Kneipp, părintele hidroterapiei moderne, vă ajuta să vă regăsiți echilibrul și armonia interioară. Acest masaj cu pietre de bazalt cald negru și marmura albă rece are un efect calmant, grație aplicărilor alternative calde / reci.

RITUALUL GOOD-BYE

Tratamentul Babor Spa se termină cu un masaj liniștitor al urechilor, pentru o stare completă de detașare.

Peeling: 30 min

Peeling + împachetare: 60 min

Peeling + masaj: 75 min

Masaj: 30 min / 60 min / 75 min

BABOR SPA SHAPING

Durată: 120 min
Preț: 395 lei

BABOR SPA SHAPING este o linie de ingrijire corporala orientata catre rezultat, ce hidrateaza intens, hraneste si ofera fermitate pielii de pe intregul corp. Recontureza si subtiaza silueta, dar si protejeaza impotriva imbatranirii premature si a stresului provocat de factorii nocivi din mediul inconjurator. Dintre principalii ingredienti activi mentionam Complexul Shaping, apa din izvoarele calde din Achen si cel mai important, celule stem din scorus, ingredient patentat Babor.

Ce presupune acest tratament: elixir parfum, peeling, masca, impachetare, drenaj limfatic& masaj relax (1 ora), crema final shaping

 

BABOR SPA ENERGIZING

Durată: 120 min
Preț: 410 lei

REVIGORARE. REVITALIZARE. IMPROSPATARE Pentru un inceput de zi plin de energie, lasa-te reinvigorat de aroma esentelor speciale de lime si ceai verde ! Iti vom inviora mintea, trupul si sufletul prin tehnici speciale de masaj combinate cu cele mai inovatoare produse de ingrijire corporala BABOR SPA ENERGIZING !BABOR SPA ENERGIZING, gama de produse de ingrijire corporala care energizeaza si improspateaza chiar si pielea obosita. Hidratareaza intens si protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii sau a celei produse de factorii de mediu. Dintre principalii ingredienti activi mentionam celulele stem din para de sampanie, extractul de lime si glutathione (antioxidant ce previne distrugerea unor principale componente celulare).

Ce presupune acest tratament: elixir parfum, peeling, masca, impachetare, masaj energizant(1 ora), crema final energizanta

BABOR SPA RELAXING

Durată: 120 min
Preț: 420 lei

CALMARE. CATIFELARE. RELAXARE Ritualul BABOR SPA RELAXING iti desfata pielea si iti ofera o liniste deplina. Extractele de celule stem din para de sampanie protejeaza pielea, in timp ce uleiurile pretioase din seminte de flori de camp contribuie la intarirea barierei lipidice protectoare. Parfumul floral delicat te va invalui intr-o senzatie de bunastare, permitandu-ti sa te deconectezi si sa te relaxezi in cel mai placut mod posibil.

Ce presupune acest tratament: esenta relax, peeling, masca, impchetare, masaj relax&aromaterapie(1 ora), crema final

BABOR SPA BALANCING

Durată: 120 min
Preț: 420 lei

PROTEJEAZA. FORTIFICA. ECHILIBREAZA Restabileste armonia intre minte, trup si suflet cu BABOR SPA BALANCING. Extractele de celule stem din para de sampanie consolideaza celulele pielii, in timp ce uleiul de argan pretios sustine bariera lipidica protectoare a pielii, iar parfumul cald si lemnos creeaza un sentiment de echilibru interior. O sansa sa iti reincarci bateriile si sa te conectezi cu fiinta ta interioara.

Shop

Programări: 0753 660 922