fbpx

Terapie
anti-ageing

Peeling cavitațional, Mezoterapie Virtuală și Oxigen Hiperbaric: trio-ul cu beneficii maxime pentru rejuvenarea tenului.

În căutarea frumuseții autentice și a unei stări de bine profunde, sănătatea tenului joacă un rol esențial. Fiecare dintre noi aspiră să-și păstreze o piele strălucitoare și radiantă. Însă, odată cu trecerea timpului, tenul nostru trece prin transformări naturale, elasticitatea și producția de colagen scad, rezultând apariția ridurilor și pierderea fermității. De asemenea, nivelul de hidratare poate fi afectat, ceea ce duce la piele uscată și lipsită de strălucire. Astfel, tenul nostru are nevoie de ajutor să-și recapete strălucirea și vitalitatea.

Cu ajutorul terapiei non-invazive care include peeling cavitațional, mezoterapie virtuală și oxigen hiperbaric, te poți bucura din nou de un ten vizibil rejuvenat, reenergizat și luminos!

Potrivit pentru

persoanele cu tenul uscat, deshidratat, cu semne de îmbătrânire sau riduri fine.

Rezultate

 • Exfolierea și curățarea în profunzime a pielii
 • Reducerea impurităților și a excesului de sebum
 • Regenerarea pielii și îmbunătățirea texturii
 • Stimularea producției de colagen și elastină
 • Reducerea ridurilor și a liniilor fine
 • Hidratarea intensă a pielii
 • Restabilirea elasticității și fermității pielii
 • Reducerea semnelor îmbătrânirii
 • Oferirea unui aspect revitalizat și strălucitor al pielii
 • Îmbunătățirea circulației sanguine
 • Oxigenarea celulară și îmbunătățirea sănătății pielii

Cum funcționează

PEELING CAVITAȚIONAL

Peelingul cavitațional este un tratament non-invaziv care utilizează ultrasunete de joasă frecvență pentru a exfolia și curăța în profunzime pielea. Acesta ajută la îndepărtarea celulelor moarte, a impurităților și a excesului de sebum, dezvăluind un ten proaspăt și luminos. De asemenea, stimulează producția de colagen și elastină, ajutând la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea texturii pielii.

MEZOTERAPIE VIRTUALĂ

Mezoterapia este o procedură prin care substanțe nutritive, cum ar fi vitaminele, mineralele și acidul hialuronic, sunt injectate în stratul superficial al pielii. Aceasta ajută la hidratarea și hrănirea intensă a pielii, restabilindu-i elasticitatea și fermitatea. De asemenea, stimulează producția de colagen și elastină, reducând semnele îmbătrânirii și îmbunătățind aspectul general al tenului.

OXIGEN HIPERBARIC

Oxigenul hiperbaric crește nivelul de oxigen din sânge și îl distribuie în mod eficient în tot corpul, inclusiv în piele. Oxigenul hiperbaric stimulează producția de colagen, îmbunătățește circulația sanguină și oxigenează celulele pielii, ceea ce duce la o piele mai sănătoasă, mai tânără și mai luminoasă.

În cadrul centrului Luxury Spa, beneficiezi de diagnoză facială înainte de orice tratament estetic – etapă în urma căreia specialistul în estetică îți va oferi recomandări și instrucțiuni adecvate de utilizare și îngrijire a pielii după procedură.

TARIFE

Preț: 545 RON/ ședință

Durată: 60 minute

Rezerva Online

Programări: 0753 660 922