fbpx

3-IN-I
SUPER FACIAL

Oxigenează + Exfoliază + Hrănește în profunzime

Oxigenul este sursa vieții pe Pământ, esența vitală care ne menține în viață și ne hrănește celulele. Corpul nostru conține 65% oxigen, iar acest procent scade odată cu trecerea timpului și înaintarea în vărstă – fapt ce se reflectă și în aspectul și sănătatea pielii noastre.

Din fericire, există o soluție eficientă, non-invazivă, creată special pentru a compensa acest deficit.

OxyGeneo: o tehnologie revoluționară care combină trei proceduri esențiale pentru un ten sănătos și strălucitor: exfolierea, infuzia de ingrediente active și oxigenarea profundă.

Potrivit pentru

diferite tipuri de piele, în special pentru pielea sensibilă, uscată, îmbătrânită prematur, desensibilizată sau cu hiperpigmentare

Tratează eficient:

  • ridurile superficiale și moderate
  • pielea deshidratată, ternă și lipsită de luminozitate
  • petele pigmentare
  • porii dilatați și micile imperfecțiuni

Rezultate

  • Reîntinerire instantă
  • Ten mai uniform și fin
  • Radianță și luminozitate
  • Hidratare optimă și elasticitate

Cum funcționează

EXFOLIERE

Procedura începe cu exfolierea delicată a stratului superior al pielii, eliminând celulele moarte și impuritățile, pregătind astfel terenul pentru o absorbție optimă a ingredientelor active.

HRĂNIRE

Următorul pas este infuzia profundă a unui ser bogat în substanțe nutritive esențiale, cum ar fi vitaminele, mineralele și antioxidanții. Această infuzie hrănește și hidratează pielea, contribuind la redobândirea strălucirii și elasticității naturale.

OXIGENARE

Ce face OxyGeneo cu adevărat special este oxigenarea profundă a pielii. Prin crearea unei reacții chimice între gelul special și capsulele de dioxid de carbon (CO2) în contact cu pielea, se generează o efervescență blândă. Această efervescență eliberează oxigen în stratul superior al pielii, stimulând circulația sangvină și creșterea producției de colagen și elastină. Acest proces de oxigenare îmbunătățește textura și tonusul pielii, reducând aspectul ridurilor și al porilor dilatați.

În cadrul centrului Luxury Spa, beneficiezi de diagnoză facială înainte de orice tratament estetic – etapă în urma căreia specialistul în estetică îți va oferi recomandări și instrucțiuni adecvate de utilizare și îngrijire a pielii după procedură.

TARIFE

Preț: 520 RON/ ședință

Durată: 60 minute

Rezerva Online

Programări: 0753 660 922